Fodmassage i Ballerup, Skovlunde og omegn

Forkæl dine fødder og bestil tid til fodmassage i Ballerup.

Book en tid

Lider du ofte af spændinger og smerter i fødderne? Bare rolig, det er ganske normalt. Vores fødder bliver udsat for meget hver eneste dag, hele året rundt, men bliver alligevel ofte overset. Derfor bør du prøve vores fodmassage i Ballerup.
Prøv også vores olie massage.

Trænger dine fødder til forkælelse?

Hvis du har smerter i fødderne, lejlighedsvis eller kronisk, kan det påvirke hele din krop på en negativ måde. Smerterne kan betyde at din motorik og dine bevægelser bliver uhensigtsmæssige, og dermed kan smerterne udvikle sig til resten af din krop. Efter længere tid kan smerterne være årsag til at resten af din krop bliver overbelastet.

Ring 50 38 16 15

 

Fodmassage mod krampe

Kramper i fødder og ben kan være utroligt besværende at leve med, og kan også være svært at komme til livs. Varme og væskeindtag kan være med til at forebygge smerterne, og en professionel fodmassage kan hjælpe med at løsne spændinger og forbedre blodcirkulationen. Samtidig giver en fodmassage dig balance både psykisk og fysisk.

Trænger du til at give dine fødder tiltrængt pleje?

Book din tid til en afslappende fodmassage og få øget energi og velvære.
Fodmassagen giver en dejlig fornemmelse af afslappethed – ikke kun i fødderne, men i hele kroppen. Du får blødgjort og afspændt muskulaturen i fødder og ankler. Derudover vil en fodmassage medvirke til, at din krop bedre kan skille sig af med skadelige affaldsstoffer.

fodmassage Ballerup nær København

Book din tid hos Noo Massage i Ballerup

Forkæl dine fødder – de skal bære dig gennem hele livet! Med en god omgang fodmassage Ballerup, kan du gå fra klinikken med en fornyet følelse af velvære.

Fodmassagen foregår i vores fine lokaler i Ballerup nær Skovlunde, og vi behandler ofte klienter fra hele Storkøbenhavn samt Skovlunde, Glostrup, Herlev og omegn. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se vores lokaler her
Se priser på fodmassage og ring og bestil tid i dag på +45 50 38 16 15!

Vil du vide mere eller booke tid?

Kontakt os nu
+45 50 38 16 15