Sportsmassage i Ballerup nær København

Kontakt os for at høre mere

Søger du kompetent sportsmassage i Ballerup eller omegn? Sportsmassage er en ideel løsning for dig, der ønsker at forebygge og behandle stivhed og smerte, samt øge fleksibiliteten i deres krop. Denne form for massage fokuserer på at behandle led og muskelgrupper, med formålet at forbedre sportspræstation og mindske risiko for skader. Dog vil massageformen også være en effektiv behandling til andre med muskelsmerter eller stivhed.

Lindrende sportsmassage nær København

Dermed er sportsmassage en fantastisk metode til lindring for både sportsudøvere samt andre med aktive eller stillesiddende livsstile, der kan resulterer i spændinger og muskelsmerter. Bestil tid til sportsmassage i Ballerup hos certificeret sportsmassør hos Noo Massage.

Ring 50 38 16 15

 

Effektiv massage-behandling mod muskelsmerter og stivhed

Under behandling vil kroppens led og dybe væv behandles for at fremme en naturlig restituering og smertelindring. Massagen kan derfor kategoriseres som både blid og hård massage alt efter de specifikke muskelgrupper og led, der behandles, samt deres stivhed. Gennem sportsmassage kan du altid være sikker på, at dine problemområder behandles specifikt og med omhu.

Oplever du ubehag i form af nakkesmerter, lændesmerter eller andre former for smerte, som påvirker din dagligdag?

Professionel massør med erfarne hænder

Her hos Noo Massage’s klinik i Ballerup nær Skovlunde udføres behandlingen af vores certificerede massør, som er specialiseret i sportsmassage og fysiurgisk massage og har stor indsigt i kroppens anatomi og muskuloskeletale system.

Massagen har fokus på kroppens fysiologi og anvendelighed, og massøren vil modtage dig med varme hænder og identificere områder med spændinger og ubalance til specifik behandling med hele kroppens system i mente.

Det anbefales at modtage sportsmassage i længere perioder som del af træningsforløb eller genoptræning, men man vil ofte mærke øjeblikkelig lindring af muskelsmerter og stivhed som områderne behandles.

Der er mange fordele ved sportsmassage hos vores certificerede sportsmassør:

  • Forebygger og behandler stivhed og smerter
  • Øger kropsfleksibilitet og forbedrer sportspræstation
  • Reducerer skaderisiko

Book tid til sportsmassage på klinikken i Ballerup

Besøg vores klinik i Ballerup, blot et smut væk fra København. Vi har klienter fra både nærområdet samt hele Storkøbenhavn, og vi hjælper alle med deres kropssmerter.
Se priserne på vores massager her, eller ring i dag på +45 50 38 16 15!

Sportsmassage Ballerup på klinikken

Vil du vide mere eller booke tid?

Kontakt os nu
+45 50 38 16 15