Hovedbundsmassage i Ballerup nær København

Hoved-, skulder og nakkemassage er en populær massageform grundet dens blidhed og effektive behandling af ubehag.

Book en tid

Vi tilbyder hovedbundsmassage nær København med forfriskende resultater. Vores erfarne massør har stor erfaring med behandling af hovedpiner, spændinger og andre former for ubehag, som kan opstå gennem problemer i hoved-, skulder og nakkeområdet. Vi har klinik i Ballerup og tilbyder derfor nakke-, skulder- og hovedbundsmassage nær København.

Behagelig hoved-, skulder- og nakkemassage

Vores massage giver hele kroppen et løft, og hjælper den til at skaffe sig af med affaldsstoffer, ligesom den stimulerer organerne, så de arbejder mere effektivt. Hovedet er centrum for vores nervesystem, så ved at stimulere blodtilførslen øges kroppens tilførsel af nærringsstoffer samt dens modstandskraft.

Ring 50 38 16 15

 

Blid behandling af spændinger og smerte

Stivhed og smerter i hoved-, skulder- nakkeområdet rammer langt de fleste, og ofte er disse områder dybt forbundet med hinanden. Under behandlingen vil vores erfarne fysiurgiske massør behandle de følsomme områder gennem blid massage for at løsne spændingerne.

Massagen foregår med fokus på behandling af triggerpunkter, som er de specifikke områder, der oftest er årsag til ubehag. På denne måde behandler vi både symptomerne samt kilderne til ubehaget, og vi bestræber os på at hjælpe vores klienter tilbage til en behagelig hverdag.

Hovedmassage i ballerup

 

Kontakt os for hovedbundsmassage der lindrer hoved, skulder og nakke

Vores klinik ligger i Ballerup, nær Skovlunde og Værløse, og vi modtager ofte klienter fra hele Storkøbenhavn og omegn. Vi hjælper alle, der søger lindring af spændinger og smerte i hoved, skulder og nakke, og du er velkommen til at ringe og bestille tid på +45 50 38 16 15! samt udforske vores behandlinger og priser her på siden. Glæde dig til en afstressende hovedbundsmassage København.

Vil du vide mere eller booke tid?

Kontakt os nu
+45 50 38 16 15