Hård massage Ballerup, Skovlunde og omegn

Kontakt os for at høre mere

På jagt efter dybdegående massage i Ballerup? Er du ikke vild med “wellness massage”, men ønsker en mere dybdegående behandling, vil en hård massage være det rigtige valg for dig. Det tilbyder vi på vores klinik for massage i Ballerup nær Skovlunde.

En mere dybdegående massage

En hård massage hos os kan sammenlignes med en fysiurgisk sportsmassage, hvor der fokuseres ekstra meget på de dybe tryk. Selvom massagen er mere hård end traditionel thai massage, tager den dog stadig udgangspunkt i den traditionelle asiatiske massageform.

Ring 50 38 16 15

 

Dybdegående massageteknikker

Vores dygtige massører anvender forskellige teknikker for at tilpasse massagen til netop dig. Der bliver arbejdet dybt i væv og muskulatur, for at løsne op for dine spændinger, og forebygge smerter og eventuelle skader.
I princippet kan alle modtage en hård thai massage, så længe det er muligt at slappe ordentligt af i kroppen under massagen. Massøren vil altid starte med at spørge ind til om du har nogle gener eller deciderede skader, for at kunne fokusere på dem under behandlingen.

I visse tilfælde, kan massøren fraråde dig at få hård massage, hvis det vurderes at du har skader, hvor en hård massage vil gøre mere skade end gavn. I sådanne tilfælde kan du blive tilbudt at få en mere blid massage i stedet. F.eks. en olie massage.

Efter en hård massage

Når du har fået en dybdegående, hård massage, vil du  opleve at dine muskler og led bliver smidigere, eventuelle smerter mindskes og dit stressniveau vil falde. Hvis du lider af spændingshovedpine eller muskulære problemer vil massagen ligeledes virke afhjælpende og forebyggende, især hvis du får massage med jævne mellemrum.

Gode råd

Efter en dybdegående massage er det vigtigt at du drikker rigeligt med væske, så din muskulatur kan restituere bedst muligt, og så din krop kan komme af med affaldsstofferne. Du kan opleve hovedpine, træthed og lignede symptomer som følge af behandlingen. Som regel går disse gener dog hurtigt over.

hård massage Ballerup nær Skovlunde

Book din tid hos Noo Massage Ballerup

Massagen foregår i vores klinik, som er beliggende i Ballerup nær Skovlunde. Vi modtager oftest klienter fra hele Storkøbenhavn og omegn, og hjælper alle med vores massagebehandlinger. Vi er din hjælpende hånd når du søger almindelig eller fysiurgisk massage Skovlunde, Ballerup eller omegn.

Se vores lokaler her
Se priser på hård massage og ring og book din tid i dag på +45 50 38 16 15!

Vil du vide mere eller booke tid?

Kontakt os nu
+45 50 38 16 15